Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yavuz Viranşehir’de esnafın sorunlarını dinledi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yavuz Viranşehir’de esnafın sorunlarını dinledi

Siyaset

HÜDA PAR’ın desteklediği Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mehmet Yavuz, seçim çalışmalarına Viranşehir ilçesinde devam etti.

HÜDA PAR’IN desteklediği bağımsız milletvekili adayı Mehmet Yavuz, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yavuz, Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın ve beraberindeki heyetle birlikte seçim çalışmaları kapsamında Viranşehir İlçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ziyaretler sırasında esnafın sorunlarını dinleyen Yavuz, bu sorunları şimdilik TV programlarında gündeme getireceğini ama seçilmesi durumda ise, bu sorunları mecliste gündeme getireceğini söyledi.

Belediyenin temizlik yapmadığından şikâyetçi olan esnaf, mevsimlik tarım işçilerinin ilçeyi terk etmesi ve Suriyelilerin vergisiz bir şekilde işyeri açmasının kendilerini olumsuz etkilediğini söyledi.

Daha sonra Viranşehir Derneği’nin düzenlediği kermesi ziyaret eden Yavuz, dernek başkanı ve üyeleriyle bir müddet sohbet etti. Daha sonra dernek binasına geçen Yavuz, dernek yönetici ve üyelerine siyasete girme amacını ve projeleri hakkında bilgiler aktardı.

Dernek ziyaretinin ardından Viranşehir’in Derince mezrasına giden Yavuz, Agavata aşiretinin önde gelenlerinden Halil Yıldırım ve ailesini ziyaret etti. Agavata aşireti mensuplarıyla sohbet eden Yavuz, İslami muhalefete talip olmalarının gerekçelerini anlatarak destek talebinde bulundu.

Yapılan ziyaretlerin ardından Yavuz ve parti ilçeden ayrıldı. (İLKHA


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.