Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yanmaz: Cumhuriyet savcılığında suç duyurusunda bulunacağız
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yanmaz: Cumhuriyet savcılığında suç duyurusunda bulunacağız

Siyaset

Şanlıurfa'da kısa bir süre önce Urfa kalesi eteğinden düşerek ölüme vefat eden Halil Dağ'ın düştüğü yerden önlemlerin yetersiz olduğunu söyleyen Saadet Partisi İl Başkanı Niyazi Yanmaz: "Eğer  tedbir alınmazsa Allah korusun böyle bir hadise tekrar cereyan ettiğinde Cumhuriyet savcılığında suç duyurusunda bulunacağımızı şimdiden Urfa kamuoyuna ilan ediyorum" dedi.

Partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Niyazi Yanmaz şunları söyledi:
"2018 yılının ilk basın toplantısını yapıyoruz. Bu vesileyle basınımızın , ülkemizin ve bütün insanlığın 2018 yılını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Geçtiğimiz hafta Urfa'mızda elim bir kaza meydana geldi. Çok genç yaşta DAĞ gibi bir kardeşimiz Urfa kalesi eteğinden düşerek ölüme gitti. Şimdi benim yekililerden ricam, bu tür acı hadiselerin tekrar yaşanmaması için kale eteğinde tedbirlerin biran evvel alınmasıdır.
Korkuluklar yaptırılıp veya yasak bölgeler ilan edilip, tedbirlerin alınması gerekir. Eğer tedbir alınmazsa Allah korusun böyle bir hadise tekrar cereyan ettiğinde Cumhuriyet savcılığında suç duyurusunda bulunacağımızı şimdiden Urfa kamuoyuna ilan ediyorum" dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.