Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Vekil Gök'ten Suruç ve Ceylanpınarlılara ev müjdesi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Vekil Gök'ten Suruç ve Ceylanpınarlılara ev müjdesi

Siyaset

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Abdulkerim Gök’ün yoğun gayret ve çabalarıyla Ceylanpınar İlçesinde yaşayan dar gelirli aileler ev sahibi olacak.

Ceylanpınar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti’nin 13.06.2013 tarih ve 2013/13 sayılı kararına istinaden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında protokol imzalandı. Protokol ile "Sosyal Konut Projesi” kapsamında dar gelirli vatandaşlara yönelik, TOKİ tarafından Ceylanpınar’ın Kepez Mahallesi’nde 5 bloktan oluşan 155 adet konut ve 1 adet sosyal tesis yapılması uygun görüldü. Bunun Ceylanpınar için yeterli olmadığının farkında olduğunu belirten Milletvekili Gök: "Orta gelirli aileler için ilk etapta 500 konut yapımı için Sn. Bakanımız Erdoğan Bayraktar ile görüştük ve Ceylanpınar Kaymakamlığımız ile TOKİ arasındaki irtibatı sağladık, bu konudaki çalışmalarımız devam ediyor"dedi.

Bundan 2 hafta önce de; Ceylanpınar İlçesi'ne kurulacak olan Harran Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'nun tapu işlemlerin de tamamlandığını söyleyen Dr. Abdulkerim Gök: “Dün olduğu gibi bugün de, yarın da; başlamış olduğumuz işlerin sonuna kadar takipçisi olacağız” dedi.

Bünyesinde hemşirelik alanı, acil tıp teknisyenliği, anestezi ve reanimasyon alanı anestezi teknisyenliği dalında faaliyet gösterecek olan” Suruç Abdurrahman Şimşek Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin” tamamlamanın gururunu yaşadıklarını belirten Sn. Gök: ”Bu okulumuzun 2013-2014 eğitim-öğretim yılında hizmete girerek öğrencilerine kavuşacağının müjdesini veriyorum” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.