Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/fa88fa46cd236c3a350d48c7b55c1426.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Vekil adayı Yıldız Konal Süslü; Şanlıurfa bir aile
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Vekil adayı Yıldız Konal Süslü; Şanlıurfa bir aile

Siyaset

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Yıldız Konal Süslü, Şanlıurfa'nın büyük bir aile olduğunu belirterek, "ya akrabayız ya da kirveyiz" dedi.

Şanlıurfa'da bulunan Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Başkanı Av. Arzu Akalın ile görüşen Süslü, Şanlıurfa ve eğitim hakkında bilgi alış verişinde bulundu. 

Peygamberler şehri Şanlıurfa'da inancımızın temel taşı olan aileye büyük bir önem verildiğini belirten Süslü; "Şanlıurfa adeta büyük bir aile. Burada nereye giderseniz gidin ya akrabalık bağı ile tanışırsınız yada kirvelikle. Böyle güzel bir kentte hizmet etmek bir görevdir" dedi.

Şanlıurfa'nın höşgörü ve kardeşlik kenti de olduğunu vurgulyan Yıldız Konal Süslü, aday adayları ile kardeşlik hukuku içerisinde çalıştıklarının belirtti.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinden olan Yıldız Konal Süslü AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcılığının ardından memleketi Şanlıurfa'dan Milletvekili Aday adayı olarak çalışmalarını sürdürüyor. 

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.