Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Vatandaş Güvenç'i Samimi buluyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Vatandaş Güvenç'i Samimi buluyor

Siyaset

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, seçime sayılı günler kala vatandaşlara ulaşmaya, dualarını almaya devam ediyor.

Samimiyetiyle halkın büyük sevgisini kazanan Celalettin Güvenç, Şire Pazarı ve Buğday Pazarı esnafına ziyarette bulunup, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.
İlk olarak Şire Pazarı Esnafıyla bir araya gelen Celalettin Güvenç, esnafa hayırlı kazançlar dileyerek, tavsiye ve önerilerini alıp sorunların çözümü konusunda yapacakları çalışmaları anlattı.
12 senede AK Partiyle halkın refah düzeyinin arttığının herkes tarafından görüldüğünü belirten Celalettin Güvenç, “Buna rağmen AK Partiye haksızlık yapılıyor. Bizim gücümüz sizsiniz, çalışanlar, emekçiler. Yedi düvel Tayyip Erdoğan’la uğraşıyor. Çünkü barış olacak, kardeşlik olacak, birlik olacağımızı gösterdi, demokrasi olacağını gösterdi. Bundan dolayı rahatsızlar” dedi.
Şire pazarında yaşlı bir vatandaş, “AK Parti kazanamazsa gelirler yatağınızı, yorganınızı, yastığınızı götürürler. Kalkın biz yatacağız derler. Allah onlara fırsat vermesin inşallah” dedi.
Şire Pazarından ayrılarak İmam Keskin Mahallesindeki Buğday Pazarına geçen Celalettin Güvenç, buradaki esnafla da buluşarak, dua ve destek talebinde bulundu.
Daha sonra Celalettin Güvenç, AK Parti Seçim Otobüsüyle Eyyübiye ilçesindeki vatandaşları ve esnafı selamlayarak, vatandaşlarla buluşmalarını sürdürdü.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.