Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Üstadın talebesi Yazgan'dan Eğilmez'e ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Üstadın talebesi Yazgan'dan Eğilmez'e ziyaret

Siyaset

Necip Fazıl Kısakürek’in talebelerinden Mustafa Yazgan, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’i ziyaret etti.

Yıllarca Üstad Necip Fazıl’ın yanında hizmet eden yazar, şair, mütefekkir, düşünce hayatının tanınmış isimlerinden Mustafa Yazgan Hoca, beraberinde MTTB Şanlıurfa Şube Başkanı Fatih Olgun, Harran Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Osman Kabasın, Gençlik Kolları üyesi Cem Beyaz ile birlikte AK Parti İl Başkanlığına geçtiler. Burada AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Başkan Yardımcıları Erkan Sözen, Nihat Kılıç ve Belediye Meclis Grup Başkanı Adil Saraç, Mustafa Yazgan ile bir süre görüştüler.

 

AK Parti İl Başkanına nezaket ziyaretinde bulunduğunu belirten Yazgan; “Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da konferans verdim. Bu arada İl Başkanı Yusuf beyi ziyaret ederek Şanlıurfa ile ilgili sohbet ettik. Bizi kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ziyaret dolayısıyla çok memnun olduğunu dile getiren AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Mustafa Yazgan Hocamız bizi ziyaret ederek onurlandırdı. Gündemle ilgili sohbet ettik” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.