Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
‘URFA’LILAR ZAHİT’E DESTEK VERMELİDİR’
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

‘URFA’LILAR ZAHİT’E DESTEK VERMELİDİR’

Siyaset

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Haliliye Belediye başkan aday adayı Mustafa Zahit, Şanlıurfa Yol İş Sendikası 1. Nolu Şube Genel Sekreteri Ömer Şıtıl'ı ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Aday Adayı, Mustafa Zahit, AK Parti Şanlıurfa Merkez ilçe Başkanı iken görev yaptığı süre içerisinde de sivil toplum örgütlerini hep önemsediklerini dile getirdi.

 

 

Zahit, "Bu şehirde görev yapan idareciler, sivil toplum örgütlerinin önerilerini, düşüncelerini dikkate almak zorunda. Onlarla dayanışma içerisinde olunmalıdır. Şehrimizi 21. yüzyılın marka şehrine getirme noktasında en önemli görev sivil toplum örgütlerine düşüyor. Biz nerede olursak olalım, sivil toplum örgütlerine her zaman hizmetkâr olmaya adayız. Haliliye Belediye Başkanlığına aday adayıyız. Eğer nasip olur Belediye Başkanı olursak benim birinci önceliğim Haliliye'deki gelişmeleri ve projeleri tüm sivil toplum örgütleriyle müzakere ederek ve konuşarak yapmaktır." diye konuştu.

 

 

 

Şanlıurfa Yol İş Sendikası 1. Nolu Şube Genel Sekreteri Ömer Şıtıl, Mustafa Zahit'i ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Şıtıl, "Mustafa Bey yaşantı tarzınızı, duruşunuzu biliyor ve çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Sivil toplum örgütlerine ne kadar değer verdiğini biliyoruz, buda bizi memnun ediyor. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Bizler Tecrübeli, deneyimli insanların Haliliye ilçe başkanı olmasını istiyoruz. Ve Zahit başkanın bunu başaracağına inanıyoruz. Şanlıurfalıların Mustafa Zahit gibi bir kardeşimize destek vermelerini de bekliyoruz. Zahit başkan nasıl bu sivil toplum örgütlerine destek veriyorsa, sivil toplum örgütleri de böyle bir kardeşimize destek vermelidir. Şeklinde konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.