Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfalı Vekil Mahmut Tanal: İnsanlar boğuluyorlarsa sorumlusu hükümettir
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfalı Vekil Mahmut Tanal: İnsanlar boğuluyorlarsa sorumlusu hükümettir

Siyaset

CHP'nin Şanlıurfalı Vekili Mahmut Tanal, boğulmaların sorumlusunun hükümet olduğunu savunarak insanlara yüzme öğretilmesi gerektiğini söyledi. Tanal’a göre boğularak ölenlerin sorumlusu da AK Parti çıktı.

CHP İstanbul Milletvekili olan Şanlıurfalı Av. Mahmut Tanal AK Parti’yi eleştirmek adına öyle bir eleştiride bulundu ki pes dedirtti.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, sıcak geçen yaz sebebiyle son günlerde artan boğulma vakalarının sorumlusunun hükümet olduğunu öne sürdü.


Tanal, Twitter üzerindeki hesabından yaptığı açıklamada yüzme bilmeyenler için denizin ölümcül hale geldiğini belirterek vatandaşların dikkatli olmasını istedi. Üç tarafı çevrili bir ülkede herkesin yüzme bilmesi gerektiğini savunan Tanal, "Üç tarafı deniz ile çevrili bir ülkede yüzme bilmeden insanlar boğuluyorlarsa sorumlusu hükümettir. Her vatandaşa yüzme öğretilmelidir" dedi.

Tanal'ın faaliyetleri sırasında çekilmiş fotoğrafların da paylaşıldığı MTanal uzantılı Twitter hesabının gerçek olup olmadığı ise bilinmiyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.