Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa'da Saltanatım sürsün diyen zihniyet Reise ihanet ediyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa'da Saltanatım sürsün diyen zihniyet Reise ihanet ediyor

Siyaset

Şanlıurfa'da Sivil Toplumu İzleme platformu başkanı ve Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Başkanı Faruk Akbaş kentte kurulan idam sehpasının önünde poz verdi, sosyal medya hesabından il ve ilçe teşkilatına seslendi.

Sivil Toplumu İzleme platformu başkanı Faruk Akbaş, Şanlıurfa'da kurulan üzerinde Fethullah Gülen'in resmi bulunan idam sehpasının önünde bir fotoğraf çekti ve fotoğrafını sosyal medya hesabından yayıınlayarak altına not düştü. 

"Reise ihanet etmeyin"

Şanlıurfa il ve ilçe teşkilatına seslenen Faruk Akbaş şunları yazdı: "İl ve ilçe teşkilatlarına davasına emek vermiş, belli bir bilgi birikimine sahip, bedel ödemesini bilen, millete karşı gurur ve kibirden uzak, kendi emellerini, kaprislerini, küskünlüklerini, şahsi hesaplarını davasına feda edebilecek davasının hak olan menfaatlerini her şeyden önce tutabilecek memlekette sevilen bireylerin seçilmesi davaya muzafferiyat sağlayacaktır.

Teşkilatların toplumda bir çimento vazifesini yerine getirerek, küskünlerin barışması, sorunların çözüme kavuşması için insiyatif alması olmazsa olmazdır.
Benim saltanatım sürsün de kim ne yaparsa yapsın zihniyeti REİSE ihanettir.
Yapılan eleştirilere kulak tıkamak yanlışları görmezden gelme eleştiri yapanları düşman ilan etmek,REİSİ düşman ilan etmekle eşdeğerdir."


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.