Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa Heyetin Cumhurbaşkanlığında Ağırlandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa Heyetin Cumhurbaşkanlığında Ağırlandı

Siyaset

AK Parti il başkanı ve milletvekiliden oluşan Şanlıurfa heyeti Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından külliyede kabul edildi.

Kısa bir süre önce sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa eden Siverek Belediye Başkanı Şehmus Aydın'dan boşaalan koltuğa aday olan Ayşe Çakmak'ın da aralarında bulunduğu heyet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ettiller.

Konu ile ilgili olarak AK Parti Şanlıurfa basın bürosundan paylaşılan bilgi notunda şöyle denildi: "AK Parti İl Başkanı Bahattin YILDIZ, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit YANILMAZ, AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Milletvekili M. Kasım GÜLPINAR ve AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Ayşe ÇAKMAK'tan Oluşan Heyeti Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN Külliye'de Kabul Etti."


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.