Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Turizm Bakanı Ersoy, Şanlıurfa’nın Tarihi Mekanlarını İnceledi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Turizm Bakanı Ersoy, Şanlıurfa’nın Tarihi Mekanlarını İnceledi

Siyaset

Bakan Ersoy Şanlıurfa’nın Tarihi Ve Turistik Bölgelerini İnceledi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ile beraber Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik alanlarını inceledi.
GAP Bölgesindeki tarihi ve kültürel alanları inceleyen Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bugün Mardin’den Helikopter ile Şanlıurfa’ya iniş yaptı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Ak Parti Miletvekili Mehmet Ali Cevheri, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Emniyet Müdürü Veysel Tipioglu, Jandarma il Komutanı Albay Eyüp Sabri Kirişçi karşıladı.
Bakan Mehmet Ersoy Şanlıurfa’nın Kültür Turizminde önemli yeri olan Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi, Haleplibahçe Mozaik Müzesi, Göbeklitepe kazı alanını inceleyerek Şanlıurfa’da yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bakan Ersoy bugünkü son ziyaretini ise tarihi Çarmelik Kervansarayına yaparak programının bugünkü kısmını tamamlamış olacak.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.