Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/ac52180328b90daffffcee9a10a94116.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Tatlıses neden çekildiğini açıkladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Tatlıses neden çekildiğini açıkladı

Siyaset

1 Kasım seçimlerinde bağısız aday olarak gireceğini açıklayan Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses, Dün gece adaylıktan çekildiği açıklandı. Tatlıses neden adaylıktan çekildiğini açıkladı.

1 Kasım seçimlerinde AK Parti'den Aday adayı olan, aday gösterilmeyince bağımsız adalığını açıklayan İbrahim tatlıses sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Herkesin gönlünde bir aslan yatar; o gönullerdeki aslanlara saygımdan çekildim" dedi. 

İşte o Açıklama:

ADAYLIKTAN NEDEN ÇEKİLDİM?
Silahların gölgesinde siyaset yapamayacağım anladığım için çekildim.

Şanlıurfa'mda bir tek siyasi kanatlarda sevenim yok, çoluk-çocuk, bacı, kardeş sevenlerimde var. Olur ya herhangi bir kalabalık ortamda bu insanlar zarar görmesin diye çekildim, onların herhangi birinin tırnağına zarar gelse kendimi affetmeyeceğim için çekildim.

Biliyorum ki; Şanlıurfa sevdalısı ve İbrahim Tatlıses sevdaltsı çok insan var, onları üzmemek için çekildim.

Herkesin gönlünde bir aslan yatar; o gönullerdeki aslanlara saygımdan çekildim.

Ayrıca Şanlıurfa Belediye Başkanı'na yapılan saldırıyı kınadığım için çekildim.

Özetle; Şanlıurfa'mı ve ülkemi çok sevdiğim için çekildim. Bu kısa adaylık sürecimde memleketimde seçim büroları açan, pankartlar asarak benimle yola çıkan, bana güvenen herkese çok teşekkür ederim.

Son olarak bilmenizi isterim ki; adaylıktan çekilme karanmda hiç bir siyasi ismin ve partinin baskisi veya ricası yoktur.
1 Kasım seçimlerinin şimdiden vatanıma ve milletime hayırlı olmasini diliyorum. Silahların gölgesinde, siyaset yapamayacağımı anladığım için çekildim. Birtek siyasi kanatlarda sevenim yok.

 Saygılarımla
İbrahim Tatlıses


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.