Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/91a95a1b6f0f1399325414d0804e1c59.JPG): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Süslü seçim çalışmalarını sürdürüyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Süslü seçim çalışmalarını sürdürüyor

Siyaset

AK Parti Milletvekili Adayı Yıldız Konal Süslü seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Yıldız Konal Süslü, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş ve ilçe Teşkilat üyeleriyle birlikte Siverek ilçesi Hasan Çelebi Mahallesinde, Kale Mahallesinde Ev Ziyaretleri gerçekleştirip, Halk Eğitim Merkezini ve Diş Hastahanesini de ziyaret ederek AK Partiye destek ve dua talebinde bulundular.

Bu arada, AK Parti Siverek ilçe Başkanı İlhan Çelik ve Yönetim kurulu üyeleri de Siverek ilçesi kırsalında seçim çalışmalarını, aileleri ziyaret ederek sürdürdü.

AK Parti Siverek ilçe Başkanı İlhan Çelik ve Yönetim Kurulu üyeleri, Mehmet Beg Mahallesi, Kaynarca Mahallesi, Kavaklıdere Mahallesini ziyaret ederek AK Partiye destek olmalarını istediler.
Ayrıca Elmacık Mahallesinde İçten ailesini, Çıkrık Mahallesinde İstek, Kaya, İstek, İriz, Atsız, Aç, Altay ve Dağaçar ailelerini ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler ve AK Partiye destek ve dua talebinde bulundular.

Seçim Çalışmaları kapsamında Siverek Kadın Kolları Başkan ve üyeleri de kapı kapı dolaşarak, mesire yerlerini ziyaret ederek büroşürler, eski Türkiye’nin gazete kupürleri ve belgeleriyle anlatıldığı gazeteleri dağıtarak AK Partiye destek istediler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.