Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Suriyeli ailelere yardım edildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Suriyeli ailelere yardım edildi

Siyaset

Suriye'deki iç savaştan kaçarak Şanlıurfa'ya sığınan Suriyeli ailelere Eyubiye İlçe Belediyesi tarafından yardımda bulunuldu.

Suriye’deki iç savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan çok sayıda aileye Eyubiye İlçe Belediyesi tarafından yardım edildi.

Evren Sanayi Sitesi yakınlarındaki harabe evlerde ve özel bir soğuk hava deposunda yaşam mücadelesi veren Suriyeli Ailelere, gıda, battaniye, halı, ev eşyası, mutfak malzemesi ve çocuk bezi gibi yardımlar yapıldı. Aile fertleri ve çocuklarla yakından ilgilenen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, toplamda 172 kişiden oluşan 25 ailenin temel ihtiyaçları giderilmeye çalışıldığını söyledi.

Yapılan yardımlar esnasında Suriyeli küçük bir kız çocuğunun ayaklarında görülen yara izleri, yardım yapan heyete duygusal anlar yaşattı. Küçük kızın sağlığı konusunda da gerekenlerin yapılacağı belirtildi.

 

Yapılan yardımlarla ilgili bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “Yaklaşık 4 yıldır Suriye’deki olaylardan dolayı İnsanlık dramı yaşanıyor, yaşanmaya da devam ediyor. 4 yıldan bu yana gerek hükümetimiz, gerekse sivil toplum kuruluşlarımız, bütün unsurları, fertleri ve idarecileri, bu insanlık dramını gidermek adına her türlü yardımda bulunuyorlar. Bizler de Eyyübiye Belediyesi olarak bizim sınırlarımız içerisinde misafir diye kabul ettiğimiz bu kardeşlerimizin sıkıntılarını gidermek adına, pansuman tedbirler de olsa, sürekli yanlarında olmaya çalışıyoruz.” dedi. (Sedat Kuşulay-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.