Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
SP: İsrail'le olan ilişkiler kesilmelidir
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

SP: İsrail'le olan ilişkiler kesilmelidir

Siyaset

Saadet Partisi, terör devleti İsrail'in Mescid-i Aksaya yeniden saldırması nedeniyle bir basın açılaması düzenledi.

 Terör devleti İsrail’in Mescid-i Aksaya yeniden saldırmasını ve masum insanların katledilmesini protesto etmek için bir basın açıklaması yapan Saadet Partisi Şanlıurfa İl Gençlik Kolları, işgalci ve bebek katili İsrail’le olan tüm ilişkilerin kesilmesi gerektiğini belirtti.

Basın açıklamasını okuyan Saadet Partisi Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kazanasmaz Cumhurbaşkanına ve Başbakana seslenerek, Mescid-i Aksa’nın yeniden ibadete açılması ve Filistin’in her türlü tehditten arındırılması için terör devleti İsrail’le olan bütün ilişkilerin sonlandırılması gerektiğini ifade etti.

İslam Dünyasının içinde bulunduğu kargaşa ortamından istifade eden İsrail’in, 1967’den buyana ilk defa Mescid-i Aksa’yı ibadete kapattığını belirten Kazanasmaz, İsrail’in Mescid-i Aksa’yı yok ederek kendi batıl inançları doğrultusunda kutsal tapınaklarını inşa etmeye çalıştıklarını söyledi.

Kudüs davasının, siyonistlerle iyi ilişkiler kurmakla, işbirliğiyle ve onlarla aynı masaya oturmakla savunulamadığının altını çizen Kazanasmaz, “Mescid-i Aksa’yı savunmak bütün Müslümanlar için bir mecburiyettir. İşgalci ve bebek katili İsrail’in bu topraklardan temizlenmesi gerekiyor. Bu iradeyi ortaya koyabilecek bir sese, bir güce ihtiyaç var.” dedi. (Sedat Kuşulay-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.