Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(http://img.vol.io/rotahaber/newpics/news/230220120736017448228_3.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 523 in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Sözcü fena çuvalladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Sözcü fena çuvalladı

Siyaset

Cumhurbaşkanı Gül ile Başbakan Erdoğan için “Kalkın da biraz hanımlar otursun” şeklinde manşet atan Sözcü, yine fena çuvalladı. Sözcü'ye en iyi cevap Atatürk'ün eşi Latife Hanım'la olan bu fotoğrafı oldu.

Hükümete yönelik sert muhalefeti ile bilinen Emin Çölaşan yönetimindeki Sözcü'nün dünkü manşeti “Kalkın da biraz hanımlar otursun” şeklinde idi.
Gazete, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Erdoğan'ın otururken ki ve yanı başlarında eşlerinin bulunduğu fotoğrafı manşetten basarak “Bu fotoğraf böyle dedirtti. Kalkın da biraz da hanımlar otursun” diye yazdı.
Sözcü “Gül ve Erdoğan aileleri, önceki gün Huber Köşkü'nde buluştu. Erkekler oturdu, kadınlar ise ayakta bekledi!..” ifadelerine yer verdi.
ATATÜRK DE KALKSIN MI?
Atatürk'ün de eşi Latife Hanım ile aynı şekilde fotoğrafı bulunuyor. Fotoğrafta Atatürk otururken, eşi Latife Hanım yanı başında ayakta duruyor.
Sözcü'ye bu fotoğrafın da “Kalkın da biraz hanımlar otursun” dedirtip dedirtmeyeceği merak konusu oldu..
İŞTE O İKİ FOTOĞRAF
Kaynak: Yeni Akit

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.