Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Siyaset dünyası Simsaroğlu ailesinin sünnet düğününde bir araya geldi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Siyaset dünyası Simsaroğlu ailesinin sünnet düğününde bir araya geldi

Siyaset

Hacıbekir sofrasında Ak parti Karaköprü ilçe başkanlığında Müdür olan Mehmet Sait Simsaroğlu’nun oğlu Mustafa Simsaroğlu görkemli bir şekilde erkekliğe ilk adımını attı.

Şanlıurfa Hacıbekir sofrasında düzenlenen sünet törenine Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi başkan vekili İsa Kızıldemir, Karaköprü belediye başkanı Metin Baydilli, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ak parti Karaköprü ilçe başkanı Ahmet Aksoy, ve çok sayıda siyasetçi iş dünyası katıldılar.

Kirveliğini ise iş adamı Muhammed Reşat Toprak üstlendi. Ak parti Karaköprü ilçesi müdürü Mehmet Suat Simsaroğlu, bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan çok değerli başkanlarımı, dostlarıma ve akrabalarıma çok teşekkür ediyorum. Kirvem Muhammed Reşat Toprak kardeşimede bizleri kırmadıkları için kendisine ve ailesine şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Kirvesi iş adamı Muhammed Reşat Toprak ise; "buraya kadar gelen bütün davetli misafirlere teşekkür ediyorum.İnşallah darısı Mustafa’nın evliliğine diyorum" dedi.

Mevlüt sonrası davetli misafirlerle hatıra fotoğrafı çekilerek sona erdi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.