Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
SEÇİM SANDIKTA KAZANILIR
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

SEÇİM SANDIKTA KAZANILIR

Siyaset

AK Parti Genel Merkezi tarafından organize edilen 'Sandığa Sahip Çıkıyoruz' Toplantısı tüm Türkiye'de olduğu gibi bugün saat 14.00'te Şanlıurfa Haliliye ilçesinde gerçekleştirildi.


AK Parti Genel Merkezi tarafından tüm illerde, il başkanlıkları tarafından gerçekleştirilen 'Sandığa Sahip Çıkıyoruz' Toplantısı bugün aynı saatte tüm Türkiye'de olduğu gibi Şanlıurfa Haliliye ilçesinde de yapıldı.
'Sandığa Sahip Çıkıyoruz' Toplantısı kapsamında Şanlıurfa aynı sandıkta oy kullanacak olan Haliliye ilçe Başkanı Mehmet CANPOLAT ve Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin GÜVENÇ hamidiye Mahallesi'nde 2092 nolu sandık yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek gündemli toplantıyı gerçekleştirdi.
Sandık Yönetim Kurulu Başkanı tarafından belirlenen yerde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan CANPOLAT, 'Sandığa Sahip Çıkıyoruz' Toplantısı kapsamında bir araya gelmiş bulunuyoruz. Demokrasi, sandıkta başlar ve sandıkta tecelli eder. AK Parti olarak her zaman sandıklara sahip çıkıyoruz. Seçim çalışmalarımız da sandık yönetim kurullarımız üzerinden yapılmasına büyük önem veriyoruz. Bugün tüm illerde olduğu gibi ilçemizde de sandık bölgelerinde Sandık Yönetim Kurulu Toplantıları yapılmıştır. 3 Ana Kademe, 3 Kadın Kolları ve 3 Gençlik Kolları üyelerimizden oluşan 9 kişilik sandık yönetim kurullarının yapacağı bu toplantılarımız, 7 Haziran tarihinde yapılacak 25. dönem milletvekili genel seçimlerine hazırlık çalışmasıdır. Eksikliklerimizi tespit ettiğimiz bu toplantılarda sandıklarda görev yapacak müşahitler ve sandık kurulu üyeleri de belirlenmesi içinde çalışmalar yapılmıştır. Sözlerime son verirken ‘Seçim sandıkta kazanılır’ anlayışı ile toplantılarımızın sonuçlarının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi. Ayrıca Haliliye İlçe Başkanı Mehmet CANPOLAT bu çalışmada görev alan tüm teşkilat üyelerine teşekkür etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.