Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfalı çiftçilerin primine CHP'li Demir el attı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfalı çiftçilerin primine CHP'li Demir el attı

Siyaset

Şanlıurfa’daki çiftçilerin destekleme primlerinin ödenmesi için CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir devreye girdi.

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Şanlıurfa’daki çiftçilerin destekleme primlerinin ödenmedeki sıkıntıları için, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Mehmet Mehdi Eker’in cevaplaması istemiyle soru önergesi verdi.


İşte Prof. Dr. Nurettin Demir’in, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Mehmet Mehdi Eker’in cevaplaması isteği ile TBMM’ye sunduğu soru önergesi; “Şanlıurfa İlinde 2011 yılına kadar ÇKS (Çiftçi Kayıt Sistemi) esas alınarak çiftçilere destekleme ödemesi yapılırken, 2011 yılında uydu aracılığı ile yapılan kadastro çalışmaları nedeniyle mülkiyet yapısının değiştiği gerekçe gösterilerek, 90 bine yakın çiftçinin destekleme ödemelerinin yapılmadığı ve çiftçilerin mağdur edildiği, Bakanlığınız İl ve İlçe yönetimlerinin ise çiftçilerimizin bu konudaki sorunlarına çözüm üretemediği bilgisi edinilmiştir.



Bu bağlamda;


Çiftçilerin söz konusu mağduriyetleri konusunda Bakanlığınıza herhangi bir bilgi ulaşmış mıdır? Bilgi ulaşmış ise, çiftçilerin mağduriyetlerini gidermek üzere bir işlem başlatılmış mıdır?

Çiftçilerin mağduriyetleri konusunda Bakanlığınıza bir bilgi ulaşmamış ise, çiftçilerin mağduriyetlerinin giderilmesi için Bakanlığınızca konunun yerinde incelettirilmesi düşünülmekte midir?” denildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.