Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'da HÜDA PAR İlçe Başkanları toplantısı yapıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'da HÜDA PAR İlçe Başkanları toplantısı yapıldı

Siyaset

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Şanlıurfa İl Başkanlığı, İlçe başkanlarıyla aylık istişare toplantısı gerçekleştirdi.

HÜDA PAR Şanlıurfa İlçe başkanları Aylık İstişare Toplantısında, Kur'an-ı Kerim'in okunmasının ardından Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın açılış konuşması yaptı. Yalçın, seçim, iç ve dış gündem, yaşanan olayların bölgemize yansımaları ve parti içi çalışmalar hakkında bilgilendirme ve istişarelerde bulunup, seçimin ülkemiz için hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Yalçın, toplantının bitiminden sonra ilçe başkanlarıyla birlikte Yardım Eli Derneğinin düzenlemiş olduğu kermesi ziyaret etti.

Kermes hakkında bilgi alan Yalçın, burada yaptığı konuşmasında, “HÜDA PAR İlçe Başkanlarıyla yaptığımız toplantıdan sonra, Yardım Eli Derneğinin düzenlemiş olduğu, muhtaç ve ihtiyaç sahibi öğrenciler adına düzenlenen kermesi ziyaret ettik. Hem destek vermek amacıyla, hem de katkı sunmak amacıyla burada bulunmaktayız. Yardım Eli Derneğinde bu kermese katkı sunan ve burada gönüllü olarak çalışan tüm kardeşlerimize ve bacılarımıza teşekkür ediyoruz. Bu tür hizmetlere destek verilmesi, tüm halkımızı ve hayırseverleri davet ediyoruz. Ayrıca tüm parti üyelerimizin de bu kermese gelip ziyaret etmelerini ve destek sunmalarını öneriyoruz. Bu hayırlı çalışmada emeği geçen herkesten Allah razı olsun” temennilerinde bulundu. (Ramazan Casuk-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.