Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa Tabip Odası bireysel silahlanma açıklaması
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa Tabip Odası bireysel silahlanma açıklaması

Siyaset

Şanlıurfa'nın Sivere ilçesinde bugün sabah saatlerinde arazi kavgası sonucu 3 kişinin ölmesi 6 kişinin yaralanmasının ardından açıklama yapan Şanlıurfa Tabip Odası, biresel silahlanmanın önüne geçilmesi gerektiğini belirtti.

Konu ile ilgili olarak sosyal medya üzerinden açıklama yapan Şanlıurfa Tabip Odası, Bireysel silahlanmaya karşı tüm yetkilileri sorumluluğunu yerine getirmeye davet etti. Şanlıurfa Tabip Odası adına yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Şiddetin günden güne artmasının temel sebeplerinden biri bireysel silahlanmadır. Toplum olarak bireysel silahlanmanın acı sonuçlarını yaşıyoruz. Silahlanmanın arttığı oranda maalesef silah kullanımı da artmaktadır.

Covidle mücadelede bir tek kişiyi kurtarabilmek için durmadan çabalarken, şehrimizde insanların bu kadar kolay ölmesini kabul etmiyoruz. Bireysel silahlanmaya karşı tüm yetkilileri sorumluluğunu yerine getirmeye davet ediyoruz. #BireyselSilahlanmaÖldürüyor"


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.