Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Karaköprü Belediye Meclis Başkanvekili seçildi - Kim seçildi?
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Karaköprü Belediye Meclis Başkanvekili seçildi - Kim seçildi?

Siyaset

Şanlıurfa Karaköprü İlçe Belediye Meclisi Nisan ayı 1. birleşimi Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin başkanlığında yapıldı. toplantıda Belediye Meclisi başkan vekili seçimleri de yapıldı. Belediye Meclis başkan vekili bakın kim oldu!

Şanlıurfa Karaköprü İlçe Belediye Meclisi Nisan ayı birinci birleşimi Belediye Başkan Metin Baydilli’nin başkanlığında yapıldı. toplantıda Belediye Meclisi başkan vekili seçimleri de yapıldı. Belediye Meclisi başkan vekili bakın kim oldu!

Meclis salonunda gerçekleşen Nisan Ayı birleşiminde; Meclis Başkan Vekili, Katip Üye ve Encümen Üyelerinin seçiminin yapıldı.

Geçen yılda Meclis Başkan Vekili olan Bekir Sıtkı Akyol güven tazeleyerek tekrardan Başkan vekili seçildi. Meclis İkinci Başkanı ise Eda Çakmaklı oldu.

Meclis Katipliği seçiminin de yapıldığı oturumda, Mehmet Emin Aslan ve Ali Atlas asil katip olurken, Mithat Şaka ve Hüseyin Paf yedek üye seçildi. Daimi Encümen Üyeleri ise, Mehmet Emin İfşa, Mehmet Nimetoğlu ve Mithat Şaka oldu.

Karaköprü Belediye Meclisinde görev alacak diğer komisyon üyeleri ise Nisan ayı oturumlarında belirlenecek.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.