Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'da oran Yüzbinden 15'e düştü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'da oran Yüzbinden 15'e düştü

Siyaset

Önceki hafta Koronavirüs vaka sayılarının 100 binde 27 olan Şanlıurfa'da geçtiğimiz hafta bu oran 20'ye düşerken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından dün açıklanan yeni verilere göre ise yüzbinden 15'e düştüğü görüldü.

Sağlık Bakanı Koca il il haftalık vaka sayılarını açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illerin 20-26 Şubat haftasına ait koronavirüs vaka sayılarını paylaştı. 100.000 nüfusa düşen haftalık toplam vaka sayısının güncel haritasına göre Ordu, Giresun, Samsun, Trabzon ve Rize en fazla vakanın olduğu iller arasında yer aldı.

Bakan Koca paylaşımında "Her hafta açıkladığımız illerimizde 100.000 nüfusa düşen haftalık toplam vaka sayısının güncel haritasını ilan ettik. Kademeli ve kontrollü normalleşecegiz." ifadelerini kullandı.

illerin 20-26 Şubat haftasına ait koronavirüs vaka sayılarıillerin 20-26 Şubat haftasına ait koronavirüs vaka sayıları

EN ÇOK VAKA GÖRÜLEN 5 İL

Haftalık verilere göre Ordu, Giresun, Samsun, Trabzon ve Rize, 100 bin kişide en çok Kovid-19 vakası görülen iller oldu.

3 BÜYÜKŞEHİRDE DURUM

İllere göre haftalık (20-26 Şubat) Kovid-19 vaka sayısı her 100 bin kişide İstanbul'da 89,90, Ankara'da 39,84, İzmir'de 53,42 oldu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.