Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
BAŞKAN ÇİFTÇİ, ÜKEMİZDE DEMOKRASİ OTURMUŞ
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

BAŞKAN ÇİFTÇİ, ÜKEMİZDE DEMOKRASİ OTURMUŞ

Siyaset

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, eşi Sema Çiftçi ile birlikte Karaköprü ilçesinde bulunan Şanlıurfa Fen Lisesi'nde oy kullandı. Çiftçi burada yaptığı açıklamada; “Bugün yapmış olduğum gezilerde ülkemizde demokrasinin oturmuş olduğunu gördüm” dedi.


Seçimlerin sağduyulu bir şekilde geçmesini temenni eden Başkan Nihat Çiftçi, kullandığı oyun vatana millete hayırlı olmasını diledi.

Oy kullanımın ardından gazetecilere bir açıklamada bulunan Başkan Nihat Çiftçi, "Nihayetinde seçim kampanyalarının ardından bugün oyumuzu kullandık. Bugün yapmış olduğum gezilerde ülkemizde demokrasinin oturmuş olduğunu gördüm. Tüm vatandaşların sakinlik ve sükûnet içerisinde oyunu kullandıklarını görüyoruz. Bu bizleri mutlu etti. Gerçekten ülkemizin istikrarı açısından, milli iradenin hakimiyeti açısından halkımız yönetimlere gerekli olan istikametleri göstereceğinden şüphemiz yok. Bu gün biz de reyimizi kullandık. Vatana ve millete hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah sandıklar açıldıktan sonra toplumumuz için, ülkemiz için hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin. Hayırlı olsun" dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Nihat Çiftçi, okullarda bulunan sandık görevlilerini ziyaret ederek başarılar diledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.