Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/0a444ccfb72173892204b1d4cfcd73d0.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Mehmet Ali Cevheri Siverek’te incelemelerde bulundu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Mehmet Ali Cevheri Siverek’te incelemelerde bulundu

Siyaset

ŞANLIURFA Ak Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri Siverek’te bir takım inceleme ve ziyarette bulundu. Sabah saatlerinde İlçe’ye gelen Milletvekili Cevheri Siverek belediye başkanı Resul Yılmaz ve Ak Parti İlçe başkanı İlhan Çelik ile birlikte İlçe’nin Hürriyet ve Cumhuriyet caddelerinde bulunan esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.



Esnafların hoşgörü ile karşıladığı Cevheri Esnaf ziyaretlerinin ardından Belediye Başkanı ve İlçe kaymakamını makamında ziyaret etti.
Ziyaretlerin ardından Beraberindekiler ile birlikte Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik merkezinde ilçe kaymakamlığı tarafından düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini anma programına katıldı.
Programda konuşma yapan Cevheri şöyle dedi. “ Devletin kılcar damarlarına kadar girmiş bu örgüt, salt Türkiye’nin dış politikasını emperyalistlerin emmeleri doğrultusunda şekillendiremediği için, büyük Türkiye davasını engellemek için, bu hain kalkışmaya girişmiştir. 15 Temmuz şehitlerini saygıyla anıyoruz” dedi.
Mehmet Ali Cevheri, daha sonra ilçe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan çok amaçlı hizmet evlerini ve tesislerini ziyaret ederek. Siverek belediyesi tarafında restorasyon çalışmaları tamamlanan Tarihi hummanlar evini gezdi. İlçedeki temaslarına devam eden Cevheri Belediye başkanı Resul Yılmaz ile birlikte bahçeli evler mahallesinde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Siverek’lilerin ilgi gösterdiği Milletvekili Cevheri gün boyu ilçede temaslarını sürdürdü.
İlçe’de yapılan tesis ve çalışmaları inceleyen Cevheri İlçe belediye başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.