Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu’dan Şanlıurfa Belediyesine Ziyaret VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu’dan Şanlıurfa Belediyesine Ziyaret VİDEO

Siyaset

Bir dizi açılışlarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Urfa Belediyesi’ni ziyaret etti.

 

Belediye Başkanı Fakıbaba’nın yanı sıra Başkan Yardımcıları Mustafa Aydın, Emin İzol, Fevzi Yücetepe, Ahmet Al ve Mahmut Kırıkçı tarafından karşılanan Bakan Müezzinoğlu, belediye ziyareti sırasında gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr Ahmet Eşref Fakıbaba, Bakan Müezzinoğlu ve beraberindekilere kentte yürütülen belediyecilik hizmetlerinden bahsetti ve bir kitapçık takdim etti.

SSK Başhekimliği görevini yürütürken 2004 yerel seçimlerinin ardından genel cerrahlık görevini bırakarak belediye başkanı olduğunu belirten Fakıbaba, “Hükümetimiz 13 yıldan bu yana sağlık alanında nasıl yenilikler yaptıysa bizde Şanlıurfa Belediyesi olarak 2004’ten bu yana kenttin daha da modern bir görünüme kavuşturulması adına çalıştık” dedi.

Belediye Başkanı Fakıbaba ve ekibini tebrik eden Bakan Müezzinoğlu, ilk kez 2006 yılda geldiği Şanlıurfa’nın her geçen gün gelişen ve değişen bir kent olduğunu söyledi.

Belediye Şeref Defteri’ni imzalayan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na ziyaret anısına bir mırra takımı hediye edildi.

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.