Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Sabri Yetim'den bayram mesajı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Sabri Yetim'den bayram mesajı

Siyaset

Şanlıurfa (Karaköprü) Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve başkan vekillerinden Av. Sabri Yetim Kurban Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı.

Yetim yayımladığı Kurban Bayramı kutlama mesajında, ‘‘Bayramlar; insanlar arasında karşılıklı sevgi, saygı bağlarını pekiştiren, birlik ve beraberliği kuvvetlendiren mübarek günlerdir’’ dedi.

Müslümanlar olarak birlik ve beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duyguları ile huzurlu bayram geçirmesini Allah'tan diliyen Yetim: "Kuran ibadetinin muntazam bir ibadet olduğuna inanıyoruz. Hem o kurbanlıkları yaradan kurban olarak kesilen bir koyuna, âhirette cismânî bir vücud-u bâkî vererek Sırat üstünde sahibine burak gibi bir bineklik mertebesini vermekle mükâfatlandırıyor. Rabbim bizi o binekle sırattan geçmemize yardımcı olsun" diyerek içerisinde geçtiğimiz kritik süreçte ülkemizin ve başta Filistin, Suriye, Yemen, Mısır olmak üzere İslam Aleminin selametine ve kardeşliğinin pekişmesine vesile olmasını diledi.

www.balikligol.com 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.