Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Rozetini Meral Akşener Taktı! Fakıbaba resmen İYİ Partide
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Rozetini Meral Akşener Taktı! Fakıbaba resmen İYİ Partide

Siyaset

AK Parti ve Milletvekilliğinden istifa eden Ahmet Eşref Fakıbaba bugün yapılan İYİ Parti meclis grup toplantısında Meral Akşener tarafından takılan parti rozeti ile resmen İyi Partiye geçti.

Geçtiğimiz günlerde parti üyeliğinden ve milletvekilliğinden istifa eden Gıda Tarım ve Hayvancılık Eski Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, İYİ Parti’ye geçti. İYİ Parti’nin grup toplantısına katılan Fakıbaba’ya partinin rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı.

FAKIBABA: ÇOK HEYECANLIYIM
Grup toplantısında konuşan Fakıbaba, “Böylesini coşkulu, heyecanlı, davası vatan ve millet sevdası olan sizlerle beraber olmaktan ve aranızda bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. 20 yıllık bir siyasetçi olarak, samimiyetimle söylüyorum, siyasete ilk kez başlıyor gibi kendimi çok heyecanlı hissediyorum. Siyaseti halkın hizmetkarı olarak gören bir kardeşiniz olarak benim burada olmanın tek sebebi millete hizmet aşkıdır” ifadelerini kullandı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.