Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Prof. Bağlı; Bozova'nın sorunlarını çözmek boyumuzun borcu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Prof. Bağlı; Bozova'nın sorunlarını çözmek boyumuzun borcu

Siyaset

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mazhar Bağlı Bozovalı Mahalle muhtarları ile bir araya gelerek Bozova’nın sorunlarını masaya yatırdı.

Seçim çalışmaları kapsamında Bozova Muhtarlar Derneğinde Ziraat Odası Başkanı Suphi Aksoy, Bozova Muhtarlar Derneği Başkanı Müslüm Okan ve 20 Mahalle muhtarını ziyaret eden Prof. Dr. Mazhar Bağlı’ya AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Akgün ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Mahalle muhtarlarının taleplerini tek tek not eden Bağlı, gerekli çalışmaların başlatılması için ilgili kurumlarla görüşme sağlayacağını belirtti. Ziyaret sonrasında açıklama yapan Prof. Dr. Mazhar Bağlı Bozova’nın sorunlarını ortak akıl ile çözeceklerinin altınıçizdi. Bozova’nın sorunlarına çözüm bulacağını ifaden eden Bağlı, şunları kaydetti.

“Bozova’nın sorunlarını ve Muhtarlarımızın taleplerini ilgili kurumlara anında iletmek ve çözmek boynumuzun borcudur. İnşallah bu sorunlarıçözmüş bir siyasi aktör olarak karşınızda olacağım. Arkadaşlarımız ve hemşerilerimizle birlikte Bozova’ya daha iyi hizmet verebilmek için yeni projeler hazırlayıp ilçemizin hak ettiği bir yer haline getirmeye çalışacağız.”


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.