Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Özyavuz: DEDAŞ’ın bu uygulaması milli sermayeye vurulan bir darbedir
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Özyavuz: DEDAŞ’ın bu uygulaması milli sermayeye vurulan bir darbedir

Siyaset

MHP MYK Üyesi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, "Ürünün suya ihtiyaç duyduğu bu dönemde DEDAŞ’ın bu uygulaması hem üreticiyi hem de milli sermayeye vurulan bir darbedir" dedi.

MHP MYK Üyesi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz Şanlıurfalı çiftçilerin sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıdı.

MHP MYK Üyesi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Son günlerde DEDAŞ tarafından elektrikleri kesilen ve büyük bir mağduriyet yaşayan Şanlıurfalı çiftçilerin sorunlarını mecliste söz hakkı alarak dile getirdi. Vekil Özyavuz meclis kürsüsünde seslenerek şu ifadeleri kullandı: Şanlıurfa’da Pompaj sistemiyle arazi sulaması yapan pamuk ve mısır üreticilerinin tesislerinde kullanılan DEDAŞ tarafından kesilmesi büyük bir mağduriyete yol açmıştır. Ürünün suya ihtiyaç duyduğu bu dönemde DEDAŞ’ın bu uygulaması hem üreticiyi hem de milli sermayeye vurulan bir darbedir. İçinde bulunduğumuz bu sıkıntılı günlerden çıkmaya çalışan çiftçi hayal kırıklığı yaşamış ve çaresizlikte perişan olmuştur. Enerjini kesilmesi çare değildir. Çiftçi mutlaka desteklenmeli ve bu badireyi atlatmalıdır. Aksi takdirde sosyal patlamalar yaşanacak ve bölgede üretim yapılamayacak durumlar ortaya çıkacaktır. Devlet gerekirse çiftçinin ileri de hak edeceği destekleme priminden kesilmek üzere DEDAŞ’a ödeme yapmalı ve sorunu çözmelidir."(RHA AJANS)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.