Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/1-188588cb.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Özcan’dan Vali Güvenç ve Arapder’e ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Özcan’dan Vali Güvenç ve Arapder’e ziyaret

Siyaset

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Halil Özcan, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’i makamında ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili Halil Özcan ile beraber AK Parti İl Başkan Vekili Erkan Sözen, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hümeyit Bilbay ve Cenap Saatçi eşlik ettiler.



Vali Celalettin Güvenç’e nezaket ziyaretinde bulunduğunu belirten Milletvekili Halil Özcan; “Nezaket ziyaretinde bulunduk. Şanlıurfa’nın sorunlarını konuştuk. Gündemi değerlendirdik” diyerek ziyaretin verimli geçtiğini belirtti.



Ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Vali Güvenç ise “Sayın Halil Özcan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.



Buradan Arapder’e geçen AK Parti heyetini, Arapder Başkanı Şükrü Kırboğa ve yönetimi karşıladı.

Halil Özcan’ın ziyaretinden dolayı onurlandığını belirten Şükrü Kırboğa; “Şanlıurfa’da Tedaş’la ilgili çok problemler var. Bu problemleri Sayın Vekilimize aktardık. Ayrıca Şanlıurfa’da Arapder olarak Arap Kültürünü sergileyeceğimiz bir mekanın tahsis edilmesini istedik. Medyada da sadece bir TV Kanalında Arap kültürünü ve müziğini yayınlayan bir program yapılıyor. Bu programın iş adamları tarafından desteklenmesini talep etti” dedi.



AK Parti Milletvekili Halil Özcan ise “Özelde Şanlıurfa’da ama genelde Türkiye’de çok sayıda Arap yaşamakta. Arapder’i ziyaret ederek derneğin faaliyetlerini konuştuk. Bildiğiniz gibi AK Parti hükümeti olarak halkların haklarını koruyoruz” dedi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.