Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/2-cd004803.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Özcan, Harran’ın sorunlarını masaya yatırdı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Özcan, Harran’ın sorunlarını masaya yatırdı

Siyaset

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr.Halil Özcan Harran İlçesinde bir dizi gezi ve incelemede bulundu. Muhtarlarla toplantı yaparak sorunlarını dinledi.

Harran ilçesindeki çalışmalara AK Parti İl Başkan Yardımcıları Erkan Sözen, İsa Kızıldemir, İbrahim Toru’nunda eşlik ettiği Milletvekili Dr. Halil Özcan, Kaymakamı Selami Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ile birlikte ilçeye bağlı tüm köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Harran’da gerçekleşen toplantıda İlçe Kaymakamı Selami Yazıcı Milletvekili Özcan’a yapılan yatırımlar ile ilgili bilgi verdi.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Vali Calalettin Güvenç ve Milletvekillerinin destekleri ile Harran İlçesinde sorunların büyük bir bölümünün giderildiğine dikkat çeken Harran İlçe Kaymakamı Yazıcı’ bu yıl ilçemizde 74 km asfalt, 37 km stabilize yol çalışması yapıldı. 16 köy içme suyuna kavuştu. Bu yıl hedefimiz 110 km asfalt, 86 km stabilize yolu köydes ve özel idare imkanları ile yapmaktır” dedi.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisinde günlerce süren bütçe görüşmelerinin onaylanmasından sonra Şanlıurfa’ya geldiğini belirten AK Parti Milletvekili Dr.Halil Özcan; “Zorlu bir maratonun ardından Şanlıurfa’ya geldik Harran’da merkez ve köy muhtarları ile bir araya gelerek sorunların tespiti ve çözümü konusunda bilgi aldım.

Harran’da var olan enerji, yol ve içme suyu sorunlarını her geçen gün azaltıyoruz, birkaç köyümüzde içme suyu ihtiyacı var. Enerji sorunumuz gideriliyor. Ağaç direkler yerine beton direklerle yeni hatlar döşenmeye başlandı. Kabul edilen bütçemiz ile 2013 yılında Harran’da elektrik sorunu tamamen çözülecek. Kısa bir süre önce sel yaşandı. Başbakanlık Afet koordinasyon merkezinden kaynak aktarılarak selden zarar gören yollarımız onarılacaktır” dedi.

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.