Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Mustafa Yavuz'a Fevzi Karataş'dan destek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Mustafa Yavuz'a Fevzi Karataş'dan destek

Siyaset

Mersavi aşireti lideri Fevzi Karataş AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday adayı olan AK Parti Eski İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yavuz'a tam destek verdi.

Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdüren AK Parti Eski İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yavuz, Mersavi Aşiret Lideri Fevzi Karataş'ı Karaköprü'den Büyükşehir Bewlediye Meclis Üyesi seçilen Sabri Yetim ile birlikte ziyaret ederek destek talebinde bulundu.

AK Parti çeşitli kademelerinde görev aldıktan sonra son olarak 4 yıl boyunca Halkla İlişkiler Başkanlığını yapan Mustafa Yavuz ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada; “Teşkilatlar bir partinin bel kemiğidir. Bir partiyi ayakta tutan teşkilatlarıdır. Bende yıllarca partinin mutfağında çalıştım. Şimdi Urfalıları meclkiste temsil etmek ve yeni Türkiye'nin yeni Urfa'sını şekilllendirmekl için bende varım diyorum. Bu anlamda Fevzi Karataş ağabeyimizden destek ve dua talebinde bulundum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fevzi Karataş ise siyasetin uzun bir mecra olduğunu bu yolda Mustafa Yavuz'a başarılar dilediğini belirtti.

 

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.