Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
MHP Urfa il kongresine hazırlanıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

MHP Urfa il kongresine hazırlanıyor

Siyaset

MHP Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Özyavuz, milletvekili aday adayı olacağı için koltuğunu yeğeni Mahmut Güneş’e devredecek.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa İl Teşkilatında kongre heyecanı yaşanıyor. MHP İl kongresi, 24 Ocak Cumartesi günü DSİ Konferans Salonu’nda yapılacak. MHP İl Başkanı İbrahim Özyavuz, milletvekili aday adayı olacağı için bu seçimlerde aday olmayacak.

 

İki aday vardı

MHP İl başkanı İbrahim Özyavuz’un koltuğuna oturacak iki isim gündeme geliyordu. MHP İl Teşkilatında uzun yıllardır çeşitli görevlerde bulunan İbrahim Ocakoğlu ile Rüstem Coşkun bu kongrede aday olacaktı. Ancak MHP İl Başkanı İbrahim Özyavuz’un yeğeni Mahmut Güneş aday olunca bu iki isim adaylıktan çekildi. Ocakoğlu ile Coşkun’un, kongrede oy kullanacak delegelerin büyük bölümünün Harran ve Akçakale ağırlıklı olmasından dolayı seçimleri kaybetme endişesi taşıdıkları için adaylıktan vazgeçtikleri iddia ediliyor.

Kaynak: Urfastar gazetesi


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.