Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
MHP İlçe Başkanlarından kritik açıklama
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

MHP İlçe Başkanlarından kritik açıklama

Siyaset

Milliyetçi hareket partisi il başkanlığı 10 haziran da kongreye gidiyor. Kongre öncesinde MHP ilçe teşkilat başkanları bir araya gelerek İbrahim Özyavuz'u destekleyecekelerini açıkladılar.

10 Haziran'daa yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı öncesinde MHP'de hareketli günler yaşanıyor.

Seçime İbrahim Özyavuz ve Rüstem Coşkun'un hazırladığı iki liste ile gidilecek söylentileri üzerine, MHP İlçe Başkanlarından taraf belirten bir açıklama yapıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanları Merkez İlçe Başkanı Ahmet Tumbul ile birlikte basın açıklaması düzenleyerek taraflarını belirttiler.

Miliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Ahmet Tumbul 10 Haziran'da yapılacak olan İl Başkanlığı kongresinde tüm ilçe başkanları olarak İbrahim Özyavuz'u destekeleyeceklerini kamuoyuna deklare ettiler.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.