Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Merakla Bekleniyordu! AK Parti Urfa Kadın Kolları Başkanı Belli Oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Merakla Bekleniyordu! AK Parti Urfa Kadın Kolları Başkanı Belli Oldu

Siyaset

25 Şubatta Şanlıurfa İl Başkanlığı Kongresinin yapılacağı Şanlıurfa AK Parti'de teşkilat kollarıda bir bir şekillenmeye başlıyor. Günlerdir merakla beklenen ve bir çok kişinin isimin konuşulduğu Ak Parti Kadın Kolları Başkanı belli oldu.

Başkanlığını Aysel Göncü’nün yaptığı Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığına Demet Saatçi Güven getirildiği açıklandı.
25 Şubatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın katılımıyla gerçekleştirilecek olan İl Başkanlığı kongresi öncesi heyecanın devam ettiği kadın kolları başkanlığına uzun bir arayış sonunda Demet Saatçi Güven’i il kadın kolları başkanı olarak atandığı belirtildi.

Başvuruda Karaköprü ilçe kadın kolları başkanı Eda Çakmak ve il kadın kolları başkan yardımcısı Hayriye Dilek Öncel’inde isimleri ön plana çıkmıştı.

Mevcut başkan Aysel Göncü’nün yardımcısı olan ve mülakattan sonra yeni başkan olan Demet Saatçi Güven yarın Ankara’ya gidip görev yazısını alması bekleniyor.

Demet Saatçi Güven'in ismi daha önce çeşitli medya kuruluşlarında Fevzi Demirkol'ın destek olduğu söylentileriyle ön olana çıkmıştı.

 Geçmiş dönemlerde kadın kollarında genel sekreterlik ve benzeri görevlerde bulunan Demet Saatçi Güven Ankara’ya mülakata çağrılan isimler arasında yer almasından sonra Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un da destek verdiği iddiası gündeme gelmiş ve ayrıca Güven’in abisi Mahmut Saatçi Haliliye Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapıtığı söylenmişti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.