Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
MEHMET ALİ ŞAHİN ve EGEMEN BAĞIŞ ŞANLIURFA’YA GELİYOR
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

MEHMET ALİ ŞAHİN ve EGEMEN BAĞIŞ ŞANLIURFA’YA GELİYOR

Siyaset

AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ve beraberindeki heyet 21 Nisan Pazar günü AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanları 8. Bölge Eğitim ve Değerlendirme toplantısı için Şanlıurfa’ya geliyor.

AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığının organize ettiği 8.Bölge Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı 21 Nisan Pazar günü Şanlıurfa El-Ruha Otel’de yapılacak. Saat 10.30’da başlayacak toplantıya; Şanlıurfa, Tunceli, Malatya, Elazığ, Diyarbakır, Mardin il ve ilçelerinin; ana kademe, Kadın Kolları ve Gençlik kollarının Siyasi ve Hukuki İşler Başkanları katılıyor.

Toplantının açılış konuşmasını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin yapacak, ardından saat 11.00’de AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar “Darbeler ve Demokrasi “ konusunu işleyecek. Saat 11.30’da ise yine AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Prof. Dr. Yasin Aktay “Türk Dış Politikasında Yeni Dinamikler” konusunda konuşacak.

Öğle arasından sonra ise, saat 13.30’da Milli Savunma eski bakanı ve Antalya Milletvekili Vecdi Gönül katılımcılara “Dışa Bağımlılıktan Kurtuluş Yolunda Savunma Sanayi” konusunda bir konuşma yapacak. Ardından saat 14.15’te, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve Amasya Milletvekili Prof. Dr. Naci Bostancı “Demokratikleşme ve Çözüm Süreci” konusunu anlatacak. Genel merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı tarafından 8.si Şanlıurfa’da düzenlenen Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı, saat 15.00’teAvrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış’ın“Hükümetin İcraatları” konusunda yapacağı konuşma ile son bulacak.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.