Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Malatyalılar Derneğinden Elgün'e Ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Malatyalılar Derneğinden Elgün'e Ziyaret

Siyaset

anlıurfa Malatyalılar Dernek Başkanı Ahmet Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte, AK Parti Eyyübiye ilçe başkanı Süleyman Elgün ve yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulunup destek verdiler.


Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden başkan Süleyman Elgün, ''Şanlıurfa Malatyalılar Derneğinin yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı dernek Başkanı Ahmet Doğan ve beraberindekilere teşekkür etti. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Elgün, “Şanlıurfa Malatyalılar derneğinin bu şehirde ikamet eden hemşerilerinin birlik ve beraberliğin sağlanması, örf, adet ve kültürlerinin yaşatılması açısından çok önem arz ediyor. Bunun için de hemşeri derneklerini çok önemsiyorum. Hemşeri dernekleri o şehirde yaşayan kendi illerinden olan insanların belli bir kültür ahlak üzerine yaşamasına ön ayak olmalı, onların içerisinden sosyal sıkıntıya düşüp yolun dışına çıkacak olanları da korumalı diye düşünüyorum.” dedi.

Şanlıurfa Malatyalılar Dernek başkanı Ahmet Doğan ise ''Bilindiği üzere AK Parti Eyyübiye ilçemiz ve AK Parti Eyyübiye ilçe başkanlığı yeni kuruldu. AK Parti Eyyübiye ilçe Başkanı Süleyman Elgün ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etmek fikir alış verişinde bulunmak ve destek vermek için buradayız. Bizleri güzel karşıladıkları için başta ilçe başkanımız Süleyman Elgün'e ve yönetim kuruluna teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.