Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Mahmut Kırıkçı adaylık başvurusunda bulunacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Mahmut Kırıkçı adaylık başvurusunda bulunacak

Siyaset

Şanlıurfa’da yerel seçim öncesi Belediye Başkan aday adaylığını düşünen isimler bir bir kamuoyuna çıkarak bizde varız diyorlar. Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcılarından Mahmut Kırıkçı Haliliye Belediye Başkan aday adaylığına müracaat edeceği öğrenildi.

 

Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye Başkan Yardımcılarından Ziraat Mühendisi Mahmut Kırıkçı’nın Haliliye Belediye Başkanlığına aday adaylığı ile ilgili çalışmalara başladığı öğrenildi.

20 Yıllık Belediyecilik Tecrübesiyle şehri tanıması ve problemlerini bilmesi noktasında kabul gören, 15 Yıllık Belediye Başkan Yardımcılığı deneyimiyle Mahmut Kırıkçı’nın Haliliye’ye aday adaylığı Kamuoyu ve Sivil Toplum Kuruluşları tarafından olumlu karşılandı.

Şanlıurfa da sevilen ve bilinen bir aileden gelen Mahmut Kırıkçı, aktif ve istikrarlı siyasi duruşuyla özelikle Şanlıurfa İlinin başta yeşillenmesi ve çevre düzenlenmesiyle birlikte birçok projede imzası bulunuyor.

Adalet ve Kalkınma Partisinin Ankara da ki kurmaylarıyla da görüştüğü ve kulislerden sızan bilgilere göre bu görüşmelerinde olumlu geçtiği bildirildi. Kamuoyu desteği için kanaat önderleriyle görüşmelere başlayan Kırıkçı’nın yakın zamanda Parti Genel merkezi ile tekrar görüşerek aday adaylığını açıklaması bekleniyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.