Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Madde bağımlarının kullandığı metruk binalar yıkıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Madde bağımlarının kullandığı metruk binalar yıkıldı

Siyaset

Mersin'de büyükşehir belediyesinin sorumluluk alanlarında bulunan çevre ve görüntü kirliliğine neden olan metruk binalar yıkıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, Turgut Reis Mahallesi Saadettin Bey İlköğretim Okulu yanında bulunan boş arsada görüntü ve çevre kirliliğine neden olan metruk bina ve usulsüzce işgal edilerek yapılan gece kondu, iş makineleri tarafından yıkılarak ortadan kaldırıldı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı kanun ve yönetmelikler çerçevesinde, Mersin halkının çevre ve görüntü kirliliğinden arındırılmış, düzenli, temiz bir yaşam alanına sahip olması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. büyükşehire yakışmayan bu görüntülere tahammülümüz yoktur.” dedi. (Osman Öksüz-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.