Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kurtaj İle İlgili SGK Raporlarını Açıklayacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kurtaj İle İlgili SGK Raporlarını Açıklayacak

Siyaset

Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, “Mevsimlik siyaset yapmıyoruz. Kalıcı siyaset yapıyoruz” dedi. Çelik, kürtaj tartışmalarıyla ilgili ilerleyen günlerde bir rapor açıklayacağını söyledi.

Bakan Çelik, seçim bölgesi Şanlıurfa’daki Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nde bir dizi açılış gerçekleştirdi. Açılışların ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Çelik, memurların hükümetin mali disiplini elden bırakmadığını kaydetti.

“MEVSİMLİK SİYASET YAPMIYORUZ”

Çelik, memur zamları ile ilgili popülist değil ekonomik verilerle karar aldıklarını belirterek, “Memurlarımıza biz 4+4 verdik. 4+4 enflasyonun üzerinde bir artıştır. Daha fazla artış arzusu ve beklentisi saygı değerdir. Ama hükümetimiz, mali disiplini elden bırakmıyor. Ve popülist bit politika çerçevesinde değil, olması gerektiği ekonomik verilerle gidişat çerçevesinde kararlarımızı alıyoruz. Mevsimlik siyaset yapmıyoruz. Kalıcı siyaset yapıyoruz” dedi.

Çelik, gazetecilerin kürtaj tartışmalarıyla ilgili sorusuna ise, “Bu konuyla ilgili önümüzdeki süreç içersinde bazı rakamlar, yani Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesindeki raporları açıklayabilirim. Yani ilgililer, yetkililer özellikle hekim arkadaşlarımız değerlendirmeler yapıyorlar. O noktada kalınmasında fayda var” şeklinde yanıtladı.

Mucahit Yolcu'nun Haberi



Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.