Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kritik toplantı sona erdi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kritik toplantı sona erdi

Siyaset

Bakan Faruk Çelik, Şanlıurfa İl Koordinatörü, Milletvekilleri ve İl Başkanı ile AK PArti İl Başkanlığında toplantısı sona erdi.

AK PArti Şanlıurfa İl Kongresi öncesi bugün hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Pazar Günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleşecek olan 4. Olağan Kongre öncesi bugün çok sayıda Milletvekili ile birlikte Şanlıurfa'ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk ÇElik, parti il binasında kurmayları ile basına kapalı toplantıya geçti.

Mevcut il Başkanı Av. Yusuf Eğilmez dışında liste çıkaracağını açıklayan Ali Delioğl'nun bugün yaptığı basın açıklamasının ardından bu akşam Şanlıurfa'ya gelen Bakan Çelik, programında olmamasına rağmen il binasına geçti. Toplantıya Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek, Abdülkerim Gök, Halil Özcan, Seydi Eyyüpoğlu, Yahya Akman, Mahmut Kaçar ile birlikte THY Ankara uçağı ile Şanlıurfa'ya geldiler. 


Vali Celalettin Güvenç, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Şanlıurfa Belediye Başkanı A. Eşref Fakıbaba, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Emniyet Müdüür Mehmet Likoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, İl Basın Müdüür Mithat Şengöz, SGK müdürü Nurettin Nacar, İş kur müdürü Necdet Karasevda, TEDAŞ müdürü Aziz Gündüz ve kurum müdürleri tarafından karşılanan bakan Faruk Çelik parti İl Bİnasına geçti. 



İl kongresi öncesi liste hazırlını yapacak olan Yusuf Eğilmez ve İl KJoordinatöründen bilgi alacak olan Bakan Çelik'in toplantının ardından açıklama yapmadan dinlenmek için Polis evine geçti. 
www.balikligol.com / Özel

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.