Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/a54a6997b6780c287e3414dd1774ebe9.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94

Warning: getimagesize(../dosyalar/24dd55d75444a0e468b20d46f6ff173b.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Köyler beton yolla Siverek'e bağlanıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Köyler beton yolla Siverek'e bağlanıyor

Siyaset

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Celalettin Güvenç, beraberinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar ve Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile Siverek'in kırsal mahallelerini ziyaret etti.

Başkan Güvenç ve beraberindekiler ilk olarak Narlıkaya Mahallesi'ne gitti. Burada mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Güvenç, onların taleplerini dinledi.

 

Mahallenin eksikliklerini not aldıran Başkan Güvenç, ülkenin memuruna maaş veremediği durumdan kırsal mahallelerin içini beton yapan ülke haline geldiğini hatırlattı.

 

Heyet daha sonra betonlama işlemin devam ettiği Gebendiris, Eşme, Söğütlü Beydeş grup yolunda incelemede bulundu, yetkililerden bilgi aldı.

 

Söz konusu yolda Toplamda 32 kilometre betonlamanın yapılacağını ifade eden Başkan Güvenç, çalışmaların aralıksız sürdüğünü ve 23 kilometrenin bittiğini ifade etti.

 

Köylünün, garibanın derdini kendilerine dert ettiklerini vurgulayan Başkan Güvenç, şunları söyledi:

 

"Köylerin yolunun çamur olmasını, içme suyunun probleminin olmasını, kanalizasyonun olmayışını ayıp sayıyoruz. Gücümüz imkanlar neticesinde yatırım yapmaya bu kaderi değiştirmeye çalışıyoruz. Bugünde hamd olsun bu güzel örneği gördük. 32 kilometrelik yolun 23 kilometresini bitirmişiz. Köylümüz mutlu biz bu işlerden keyif alıyoruz. Olmaz denileni yapıyoruz. Beton yollar köylerde artık kendini gösteriyor. "

www.balikligol.com 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.