Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kılıçdaroğolu: Saldırıyı 2 canlı bomba yaptı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kılıçdaroğolu: Saldırıyı 2 canlı bomba yaptı

Siyaset

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'daki patlamanın 2 canlı bomba tarafından gerçekleştirildiğini söyledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesi bugün saat 15.00’de Çankaya Köşkü’nde gerçekleşti. Görüşmenin ardından Başbakanlıktan yapılan açıklamada, görüşmede, olayın akabinde devlet birimlerinin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunulduğu belirtildi.

Saldırının tüm yönleriyle aydınlatılması ve faillerin hukuk önünde hesap vermesi için yapılan çalışmaların ivedilikle sonuca ulaşmasının önemine değinildiği belirtilen açıklamada, bu çerçevede bundan sonraki süreçte gelişmelerle ilgili yakın diyalog ve bilgi alışverişi içinde olunması kararlaştırıldığı kaydedildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise yaptığı açıklamada, kendisine saldırının 2 erkek canlı bomba tarafından gerçekleştirildiği bilgisinin verildiğini söyledi.

İçişleri ile Adalet Bakanı istifa etmeli Başbakan Davutoğlu'na İçişleri Bakanı ve Adalet Bakanının istifa etmesi gerektiğini söylediğini dile getiren Kılıçdaroğlu, "Bu işin siyasi sorumlusu kim? Sayın Bakan görevinden alınmıyorsa azledilmesi gerektiğini ifade ettim.

Adalet Bakanı'nın görüntüsü tam bir ibretlik. Toplum ağır bir travma yaşıyor, Adalet Bakanı gülümsüyor. Adalet Bakanı o koltukta oturamaz. Sayın Davutoğlu'na ilettiğimde kendisi olayın raporunu beklediğini, ona göre karar verileceğini söyledi.

Ama bu iki bakan rapor beklenmeden görevden alınmalılar. Bu yapılmadığı takdirde, bu olay daha çok su kaldırır."

(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.