Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kılıçdaroğlu'dan Şanlıurfa ve HDP Açıklaması
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kılıçdaroğlu'dan Şanlıurfa ve HDP Açıklaması

Siyaset

Yerel seçimler yaklaşırken siyasi tartışmaların da dozu artıyor. CHP Şanlıurfa'da HDP ile kol kola girdiği yönündeki iddialar sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'dan açıklama geldi.

HDP’yle işbirliği olmadığını söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Urfa ve Adıyaman’da Saadet Partisi’nin adayını destekleyeceklerini söyledi.
Çıktığı Habertürk Televizyonunda soruları yanıtlayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, HDP ile temaslarının olmadığını, işbirliği de yapmadıklarını dile getirdi.

CHP lideri, Türkiye’nin değil siyasetçilerin beka sorunu olduğunu aktararak ekonominin seçimde belirleyici olacağını kaydetti.

İYİ Parti’yle yasal ittifak yaptıklarını anımsatan Kılıçdaroğlu, “Biz asıl ittifakı sandıkta yapıyoruz. Eğer bir ittifak olacaksa bu ittifakı sandıkta yapacağız” dedi.

CHP lideri, AKP’lilerin ve ülkücülerin de CHP’ye oy vereceğini savundu.

Kılıçdaroğlu, İstanbul adayları Ekrem İmamoğlu’nun kazanacağını belirterek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le ortak miting yapacaklarını ifade etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.