Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kent Konseyi Eğilmez’e 11 Nisan Projesinin dosyasını verdi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kent Konseyi Eğilmez’e 11 Nisan Projesinin dosyasını verdi

Siyaset

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’in tekrar İl Başkanı olmasından dolayı ziyaret ederek tebrik eden Sabri Dişli, “Hayırlı olsun” tebriklerini iletti ve 11 Nisan Meydanı Projesi hakkında bir dosya verdi.

3 Haziran’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile GAP Arena Stadyumunda yapılan kongre ile AK Parti İl Başkanlığına tekrar seçilen Av. Yusuf Eğilmez’i tebrik ziyaretleri devam ediyor.



Kent Konseyi Başkanı Sabri Dişli ile TMMOB Şanlıurfa Temsilcisi Murat Tepe, AK Parti İl Başkanlığına gelerek Başkan Av. Yusuf Eğilmez’i tebrik ettiler.



Ziyaret esnasında “11 Nisan Meydanı Projesi” hakkında hazırladıkları dosyayı da Başkan Eğilmez’e sunduklarını belirten Sabri Dişli; “Hem Başkan Yusuf Eğilmez’i yeni görevinden dolayı tebrik ettik hem de 11 Nisan Meydanı Projesi hakkında STK’ların görüşlerinden oluşan bir dosyayı sunduk. Umarız Şanlıurfa’nın menfaatine uygun bir meydan projesi meydana gelir” dedi.



STK’ların güçlü demokrasiye giden yolda önemli roller üstlendiklerini belirten Başkan Av. Yusuf Eğilmez; “Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.