Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Karaköprü'nün adayları görücüye çıktı VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Karaköprü'nün adayları görücüye çıktı VİDEO

Siyaset

2014 yılı yerel seçimler öncesi Şanlıurfa’da hareketlilik başladı. Büyükşehir Belediye, merkez ilçeler ve diğer 10 ilçe için Belediye Başkanlığına müracaat eden aday adayları görücüye çıkmaya devam ediyor.

Şanlıurfa’nın son yıllarda en çok gelişen bölgesi olan Karaköprü İlçesi için belediye başkanlığına aday adaylıklarını Ak Parti Müracaat ederek duyuran adaylar bugün kendilerini partililere tanıttı.

 

Karaköprü Kültür ve konferans salonunda düzenlenen tanıtma gecesinde, Karaköprü Belediye Başkanlığı için yarışa giren aday adaylarının yanı sıra Büyükşehir belediye başkanlığı için yarışan adaylarda burada hazırda bulundu.

Ak Parti Karaköprü İlçe teşkilatı Başkanı Faruk Badıllı’nın ev sahipliği yaptığı gecede, Büyükşehir belediye başkan aday adayları Ali İhsan Delioğlu, Envze Sedat Yahlizade, Faruk Korel, A.Baki Özmen, ve Murat Karacizmeli’nın yanı sıra Mustafa Yavuz, Ahmet Kaytan, İrfan Kılıç, Yusuf Badıllı, Abdulkadir Kirli, Ahmet Süzen, Ali Karakeçili, Aysel (Savaş) Bilir, Yusuf Yetim, Mehmet Korkmaz ve Mevcut Belediye başkanı Nihat Çiftçi kendilerini tanıttı.

İlçe Başkanı Faruk Baydilli, Gelişen ve büyüyen Karaköprü’ye AK Belediyeciliği getirecek olan aday adaylarına başarı diledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.