Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Karaköprülü kadınlardan teşekkür
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Karaköprülü kadınlardan teşekkür

Siyaset

AK Parti Karaköprü Belde Kadın Kolları Başkanlığı haftalık olağan toplantısını yaptı.

Karaköprü Belde Kadın Kolları Başkanlığından yapılan açıklamada, toplantıda yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri ile gönüllü olarak çalışanlara teşekkür belgesi verildiği bildirildi.
AK Parti Karaköprü Belde Kadın Kolları Başkanı Bahar Gül Yılmaz yaptığı açıklamada, "Türkiye'deki her iki seçmenden birinin oyunu almış olmak Türkiye'de güven ortamının oluştuğuna en büyük kanıttır. Bizler bundan sonra 2023 hedefleri doğrultusunda her türlü demokratik çabayı sarf edeceğiz. 12 Haziran Genel Seçimlerinde tüm Şanlıurfa teşkilatlarıyla birlikte belde teşkilatları olarak bizler de gayretli ve kapsamlı bir çalışma içine girdik.

En büyük desteklerimizden biri de partimizde aktif bir görevi olmayan ama en az yönetim kurulundaki arkadaşlarımız kadar azim ve samimiyetle çaba sarf eden, Partimizin başarısında ve çalışmalarında katkıları olan AK Parti gönüllülerinden aldık. Ak Parti'ye sağladığınız katkı ve emek ülkemiz adına başarıyı da beraber beraberinde getirmiştir, Şanlıurfa'da alınan yüzde 65'lik başarıda emeği olan AK Partili bayan arkadaşlarımıza yürekten teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.


Toplantının sonunda 12 Haziran Genel Seçimlerinde sağladıkları özverili çalışmalardan dolayı yönetim kurulunun yanı sıra gönüllü olarak çalışan AK Parti dostu 30 kişiye teşekkür belgesi verildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.