Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Karaköprülü AK Gençler SKM’de
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Karaköprülü AK Gençler SKM’de

Siyaset

Karaköprü AK Parti Gençlik Kolları heyeti AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Av. Ahmet Düşünür’ü ziyaret ettiler.

Karaköprü AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Erik, Teşkilat Başkanı Mahmut Bulşan, Seçim İşleri Başkanı Adem Canbek, Tanıtım ve Medya Başkanı Serkan Oflaz, Dış İşler Başkanı Hamza Yavuz, Ekonomi Başkanı Hıdır Toprak, Halkla İlişkiler Başkanı Bahtiyar İzol, Üniversite Birimi Başkanı Yunus Emre Öncel, Ar-Ge Başkanı Ferhat Özdemir ile birlikte toplam 14 AK Genç, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Av. Ahmet Düşünür’ü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar ve kendilerine nasıl bir görev düştüğü, neler yapabilecekleri konusunda fikir alışverişinde bulundular.
SKM’de işler seri şekilde, aksatmadan yürütülüyor
2014 yılı Mart ayında ülke genelinde yapılacak olan yerel seçimler için hazırlıklarını ülke genelinde sürdüren AK Parti’nin, Başbakan ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Türkiye genelinde Seçim Koordinasyon Merkezleri (SKM) kurarak çalışmalarına başladığını hatırlattı.

Gençler parti çalışmalarına heyecan katıyor
Gençlerin parti çalışmalarına heyecan kattığını belirten SKM Başkanı Av. Düşünür, “Daha önce sadece İl Başkanlığına bağlı Gençlik Kolları vardı ve merkez ilçemizin yoktu. Şimdi biliyorsunuz, ilçelerimizin genelinde Gençlik Kolları, Kadın Kolları oluşturuldu. Yeni ilçe olan Karaköprü’nün de Gençlik Kolları var, hayırlı olsun. Gençlik Kolları üyeleri olarak sizlere de görev düşüyor” diye konuştu.

Başkanın tecrübelerinden istifade ettik

Karaköprü AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Erik ise, Büyükşehir Belediye Başkanımız başta olmak üzere belirlenecek ilçe Belediye Başkan adaylarımızla ilgili sosyal medyayı daha düzenli ve planlı kullanmaya gayret edeceklerini belirti.
AK Parti Şanlıurfa SKM Başkanı Av. Ahmet Düşünür’den yapılan ve yapılması gereken çalışmalar konusunda bilgiler alan Karaköprü İlçesi Gençlik Kolları üyesi gençler, Başkanın tecrübelerinden istifade ettiklerini belirterek kendisine teşekkür etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.