Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Karaköprü'de Erdoğan'a büyük sevgi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Karaköprü'de Erdoğan'a büyük sevgi

Siyaset

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’ya yaptığı ziyaret nedeni ile Diyarbakır yolunda adeta insan zinciri oluşturan Karaköprü’lüler Başbakanı büyük bir coşku ile karşıladılar.

Şanlıurfa’ya Abide Kavşağı açılışı ve bir dizi ziyaret için Bakanlarla birlikte gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Karaköprü’de insan seliyle karşılaştı. Yol boyunca büyük bir kalabalık tarafından Karaköprü’de karşılanan Başbakan, oldukça sevindiği gözlendi. Kendisini görmeye gelen çocuklara kendi elleriyle oyuncak dağıttı.

Şanlıurfa’nın Büyükşehir, Karaköprü’nün ise ilçe olmasından dolayı Başbakana çok teşekkür ettiğini belirten Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi; “Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Bakanlar Kuruluna, Milletvekillerine çok teşekkür ediyorum. Bu mutluluğu Karaköprü halkı ise Sayın Başbakanımıza gösterdiği sevgi seliyle ifade ettiler” dedi. Daha sonra Abide Kavşağı açılış törenine katıldılar.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.